Apartamente

Apartamente de inchiriat in regim hotelier Garden Apart str L. Rebreanu nr. 6A

Afacere de familie.

Unitate  construita in 2018.

Demisol(locuieste proprietarul- intrare separata), Hoch Parter -Et 1 - Et 2 - Et 3,  cate 2 apartamente pe nivel, total 8 apartamente .

Accesul in cladire se face urcand cateva trepte pe langa cladire pana la parter.

Etaje accesibile doar pe scari.

-Apartamente decomandate  : dormitor cu pat matrimonial si balcon, living cu canapea extensibila foarte confortabila +chicineta + balcon, hol, baie cu dus ( p, et 1, et 2), baie cu cada(et 3).

Temperatura din apartamente este de maxim 23 grade celsius.

- Toate apartamentele au priveliste dubla  : din living admiri panorama orasului si muntii Postavaru iar din dormitor privelistea spre partia de ski Clabucet(+ muntii Bucegi de la etajul 3). 

 

-Toate apartamentele sunt identice ca impartire, suprafata, inclusiv cele de la parter(hoch parter),( 60 mp cu tot cu balcoane). VEZI SCHITA  FOTO GALERIE

-Apartamentele dispun de chicineta dotata si utilata (frigider, plita gaz 2 ochiuri, cuptor cu microunde, toaster, cafetiera, pahare, vesela pentru 4 persoane, pahare, boluri, cratite, tigaie, tacamuri, 2 tipuri de tel, polonic).

Apartamentele sunt dotate cu tot ce este necesar pentru numarul de persoane rezervate( lenjerie, prosoape, sapun, sampon, hartie igienica,etc)

- Aer conditionat-nu ( nu este nevoie, vara apartamentele sunt racoroase)

- Masina de spalat rufe in apartament-da. -fara detegent disponibil. 

 ZONELE COMUNE SUNT MONITORIZATE VIDEO( holuri casa scarii, exterior curte, parcare)

Unitatea nu are restaurant.

 In curtea imobilului se intra numai pe baza de cod acces sau tag, la fel si la usa de la intrare de la cladire. ( ACCES AU DOAR CLIENTII CAZATI IN VILA)